Hirdetés

Vajon miért csinált botrányt Stan Lee háza előtt egy volt testőre?

|

Stan Lee korábbi testőre többszöri felszólítás ellenére sem akart távozni, csak amikor már a rendőrség is megjelent.

Hirdetés

A képregénylegendának sajnos nincs szerencséje mostanában: az év elején őt is elérte a szexuális zaklatási hullám, pár héttel ezelőtt kórházba került, most pedig egy volt alkalmazottja miatt kellett rendőrt hívni a házához.

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint Lee korábbi munkatársa, Max Anderson nemrég feltűnt a háza előtt, ahonnan többszöri felszólításra sem volt hajlandó távozni. Anderson csak akkor hagyta el Lee otthonát, amikor a rendőrség, valamint az Adult Protection Services (tehát az időseket védő szervezet) is megjelent.

Andersonnak egyébként nem ez az első ügye a rendőrséggel, hiszen 2002-ben családon belüli erőszakért, 2010-ben pedig a saját fia bántalmazásáért ítélték el. Azt nem tudni, hogy Lee minek köszönheti egykori testőre nem túl szívélyes látogatását, de remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy pontosan mi történt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)