Hirdetés

Star Trek 3 - Dél-Koreában kezdik a forgatást

|

J.J. Abrams nélkül, de biztosan elkészül a Star Trek 3, és már meg is van az egyik forgatási helyszín.

Hirdetés

Míg J.J. Abrams a Star Wars 7 rendezésével van elfoglalva, addig a Star Trek 3 élére lépett utódja, a korábban forgatókönyvíróként tevékenykedő Roberto Orci sem pihen, hanem stábjával együtt keményen dolgoznak azon, hogy 2016-ra elkészüljön a sci-fi. Abrams azért producerként még támogatja őket.

Ma Szöul polgármestere, Park Won-soon örömmel jelentette be, hogy találkozott a Star Trek 3 egyik producerével, Jeffrey Chernovval, és sikeresen megállapodtak abban, hogy a film egy részét Szöulban veszik fel, várhatóan 2015 első felében. Mivel a harmadik részben a USS Enterprise legénysége egy ötéves küldetését tölti éppen, ami alatt új, különös világokat látogatnak meg élet után kutatva, ezért joggal feltételezhetjük, hogy a szöuli helyszín valamilyen idegen bolygóként szolgál majd. Dél-Koreában egyébiránt nemrég még a Bosszúállók: Ultron kora gárdája is forgatott.

Várjátok már a Star Trek 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)