Hirdetés

Star Trek - nem keresnek új színészt Anton Yelchin helyére

|

J.J. Abrams nem tervezi pótolni a Chekovot alakító, nemrégiben elhunyt Yelchint, mert úgy gondolja, ennél többet érdemel.

Hirdetés

Június 19-én, egy műszaki hiba okozta balesetben halt meg Yelchin, akinek utolsó filmje a héten mozikba kerülő Star Trek: Mindenen túl volt. 

Tudjuk, hogy készül a folytatás, és ugyan az új filmet még csak kevesen látták, J.J. Abrams nyilatkozatából is leszűrhető, hogy Chekov nem halálozott el benne, elvileg helye lenne a következő moziban is. A producer azt mondta, nem beszélhet arról, mi lesz a karakter sorsa, de van egy ötlete, amiről még nem szeretne többet elárulni. Annyi biztos, hogy nem keresnek új színészt a szerepre, mert Yelchin "pótolhatatlan", Abrams nem tud mást elképzelni a helyére, és úgy érzi, többet érdemel ennél. Ezzel egyet tudunk érteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)