Hirdetés

Két főszereplő is kiszállna a Star Trek 4-ből?

|

Bajban lehetnek a következő Star Trek epizód készítői, ugyanis Chris Pine mellett Chris Hemsworth is beszámolók szerint azzal fenyegetőzik, hogy kiszáll a projektből.

Hirdetés

Nemrég még arról számoltak be a filmes világban járatos források, hogy minden készen áll a Star Trek 4 forgatására, most viszont úgy tűnik, egyáltalán nem lesz sima menet az új epizód elkészítése. A Hollywood Reporter szerint a film két húzóneve, Chris Pine és Chris Hemsworth szereplése is kérdéses a szerződésükkel kapcsolatos viták miatt.

Hirdetés

A beszámolók szerint mindkét sztár esetében a bérezés kapcsán alakultak ki viták. Míg a színészek valószínűleg nem kis részben a DC és a Marvel filmes univerzumában vállalt szerepük miatt vaskos gázsira tartanának igényt, a Star Trek filmszérián dolgozó Paramountnál a korábbi megállapodásukhoz képest csökkentenének mindkettejük fizetésén. Ezt beszámolók szerint a 2016-os Star Trek: Mindenen túl alacsonyabb bevételeivel indokolja a stúdió. A Kirk kapitányt és édesapját alakító Pine-nal és Hemsworth-szel ellentétben egyébként a többi főszereplő, így Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho, Karl Urban és Zachary Quinto visszatérése szinte borítékolható.

Reméljük, hogy a stúdiónál kicsit mélyebben a zsebükbe nyúlnak, mert a két sztár eléggé hiányozna a folytatásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)