Hirdetés

Star Trek Beyond - J. J. Abrams már a folytatást tervezi

|

Bár a nagyközönség még nem láthatta a Star Trek: Mindenen túl filmet, a producer már a következő epizódon agyal, amelyben egy rég nem látott karakter is visszatérhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Star Trek ötvenedik évfordulója nem csak a múltra való emlékezésről fog szólni, hanem kifejezetten érdekesnek tűnik a franchise jövője is. A CBS új sorozata mellett ugyanis jó eséllyel a filmek gyártásával sem áll le a Paramount.

Legalábbis, ha hihetünk J. J. Abramsnek, aki nagyon is pozitívan nyilatkozott egy esetleges (a reboottól számított) negyedik filmről a Star Trek Beyond sajtótájékoztatóján.

"Igen és van valami, amiről átvitt értelemben perceken belül beszélhetünk is majd. A válaszom száz százalékig igen és [a negyedik rész] elképesztően izgalmas lesz"

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Paramount bízik a jövő héten bemutatkozó filmben, így a stáb fantáziája máris szárnyalhat a folytatás kapcsán. Ötletekben pedig valószínűleg nincs is hiány, az egyik riporter ugyanis máris egy pletykáról írt a Twitter-oldalán, egy Abramsszel készült közös fotóval együtt.

Scott Manz szerint nem kizárt, hogy a 2009-es reboot után visszatérhet a franchise-hoz Chris Hemsworth, aki ugye a Chris Pine által alakított kapitány édesapját, George Kirköt játszotta.

Ti milyen sztoriszálat látnátok szívesen a Star Trek filmekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)