Hirdetés

Folytatódhatnak a Star Trek 4 munkálatai, megvan az új rendező

|

Kirk és Spock visszatérhetnek a mozivásznakra egy ígéretes, új rendezőnek köszönhetően.

Hirdetés

Deadline jelentése szerint Noah Hawley (Legion, Fargo, Lucy in the Sky) a tárgyalások utolsó fázisában van, és minden jel szerint ő fogja rendezni és írni a Paramount következő Star Trek filmjét. Ez lesz a negyedik felvonás a J.J. Abrams által rebootolt szériának.

Hirdetés

Nagyjából egy évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy a Paramount szünetre küldi a szériát. Eredetileg a pihentetés előtt még azt tervezték, hogy visszahozzák Chris Hemsworthöt, mint Kirk apját. A Variety jelentése szerint ennek a sztorinak lőttek, teljesen más irányba megy majd a negyedik rész, de akármi is készül el végül, az nem fog ütközni Quentin Tarantino projektjével.

Nagyjából itt véget is érnek a filmmel kapcsolatos részletek. Sajnos, amíg Hawley neve véglegesen rá nem kerül a rendezői székre, addig valószínűleg nem is fogunk többet tudni a negyedik részről. Mindenesetre azért ezek az infók is elég biztatóak, sorozatok terén is bőven kapnak majd utánpótlást a Star Trek-rajongók, szóval mostanában cseppet sincs rossz dolguk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)