Hirdetés

Kirk és Spock is visszatér a Star Trek 4-ben

|

A harmadik rész körüli elhúzódó problémák miatt új szerződést kellett kötnie a stúdiónak a Star Trek-filmek fontosabb színészeivel, amiből kiderült, hogy a Paramount egy negyedik részbe is szívesen belevágna.

Hirdetés

Lassan elkezdődik a Star Trek 3 forgatása, de a sorozat jövőjével kapcsolatban újabb akadályt kellett legyűrnie a Paramountnak, miután sikerült új rendezőt találniuk. Újra kellett tárgyalniuk ugyanis a központi karaktereket alakító színészek szerződését is, viszont ebből kiderült az is, hogy jó eséllyel egy negyedik részre is számíthatunk.

Egy esetleges negyedik filmre Kirk és Spock is visszatérhet, ugyanis Chris Pine-nak és Zachary Quintónak is ajánlatot tettek még egy részre. Bár különböző beszámolók szerint a harmadik részt illetően az időközben egyre népszerűbbé váló Zoe Saldana is komoly fizetésemelést kapott az új szerződéssel, az ő visszatérése még nem garantált a Star Trek 4-ben.

Ti várjátok már a harmadik részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)