Hirdetés

Ezzel a kommunikációs jelvénnyel te is az Enterprise parancsnoka lehetsz

|

A Star Trek ötvenedik évfordulóján egy különleges kiegészítőt is lelepleztek, aminek hála úgy fogadhatod majd telefonhívásait, mint a sorozat szereplői.

Hirdetés

Tegnap ünnepelte ötvenedik évfordulóját a Star Trek, de nem csak a visszatekintő videó jelent meg a jeles nap megünneplésére. Az egyik leghíresebb sci-fi sorozat egyik kellékét már régóta sokan el akarták készíteni, most pedig végre bemutatták a hivatalos verziót.

ThinkGeek csapata kapta a megtisztelő feladatot, hogy megépítse a sorozatbeli felfedezők kommunikációs eszközét, a The Next Generationben látott dizájn alapján elkészült kiegészítő pedig novemberre el is készül. A jelvény pedig nem csak dísz, hanem egy Bluetooth segítségével a telefonunkhoz csatlakoztatható kihangosító, ami a Star Trekben annyiszor hallott hanggal jelzi, ha hívnak. A kütyüvel akár hangutasításokat is adhatunk a telefonunknak, ahogy az éppen lejátszott zenéket is megállíthatjuk és újraindíthatjuk a jelvénnyel. A 80 dolláros árcédula persze sokak kedvét elveheti, de akik így is szeretnék a kihangosítót, itt már elő is rendelhetik.

Mit szóltok a kütyühöz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)