Hirdetés

Új videóval ünnepeljük a Star Trek 50. születésnapját

|

A CBS készített egy nagyon szép montázst az elmúlt 50 év, és a jelen idők Star Trek filmjeiből. Minden kedvencünk feltűnik a válogatásban.

Hirdetés

A Star Trekelső epizódja 1966 szeptember 8-án került adásba The Man Trap címmel. A sorozat azóta hatalmas rajongótábort szerzett magának, és a széria még mindig nem ment nyugdíjba, hiszen alig két hónapja került mozikba legutóbbi film, és közeleg az új sorozat is.

A fenti videóban a CBS összeszedte a sorozat legjelentősebb tagjait, mutatott néhány pillanatot a legújabb filmből, és mindezt lezárta egy apró jelenttel a Star Trek: Discovery már bemutatott teaseréből. Ha ettől nem kezd könnyezni a hardcore Star Trek rajongó, akkor semmitől.

A Star Trek: Discovery januárban érkezik. Addig meséljétek el nekünk, hogy mi volt a kedvenc Star Trek sorozatotok/filmetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)