Hirdetés

Folytatódhatnak a rajongói Star Trek film munkálatai

|

Az Axanar rendezői komoly jogi slamasztikába kerültek, de a Star Trek: Beyond rendezője a szívére vette a rajongói projekt ügyét.

Hirdetés

Nem is olyan rég még javában készült egy igen komoly rajongói produkció, mely a Star Trek Axanar címet viselte. Egészen addig jól haladt a dolog, amíg a Paramount Pictures jogászai meg nem kérték a csapatot, hogy fejezzék be a munkálatokat, viszont most egy igen különleges rajongónak hála folytatódhat a film készítése.

A Star Trek Beyond legújabb előzetesét egy rajongói rendezvényen is bemutatták, ahol J. J. Abrams, valamint a film rendezője, Justin Lin is jelen voltak. Az új trailer bemutatása mellett Abrams azt is bejelentette, hogy Linnek hála az Axanart érintő jogi akadályok hamarosan meg fognak szűnni: "Justin rendkívül dühös volt az egész jogi helyzet miatt, hiszen ő maga is hatalmas Star Trek rajongó. Beszélgettünk a dologról és arra jutottunk, hogy nem bánhatunk így a rajongókkal, hiszen a rajongók maguk is részei az egész Star Trek világnak. Justin elment a stúdióhoz és rávette őket, hogy azonnal fejezzék be a pert, így néhány hét múlva folytathatják a projektet."

Ez nem csak a Star Trek Axanar készítőinek jó hír, hanem minden más rajongói Star Trek projektnek is remek lehetőség arra, hogy valami igazán ütőset alkossanak ebben az univerzumban. Jó látni, hogy a film készítői maguk is lélekben rajongók.

Ti kíváncsiak vagyok az Axanarra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)