Hirdetés

Star Trek Beyond - itt az első előzetes

|

A Paramount zseniálisan időzítve, a Star Wars VII premier előtt pár nappal adta ki a Star Trek Beyond előzetesét.

Hirdetés

Akármennyire viccesen is hangzik, valószínű, hogy a moziban a Star Wars VII előtt vetített trailerek között ez is szerepel majd. Nem trollkodásból, persze.

A Star Trek Beyond jövő nyáron kerül a mozikba, és a Star Trek, valamint Star Trek Into Darkness filmek színészeit látjuk benne viszont. Spockot ismét Zachary Quinto, James T. Kirköt pedig Chris Pine alakítja, és visszatér Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Zoe Saldana és Anton Yelchin is. A rendező viszont nem J.J. Abrams, hiszen neki minden idejét az Az ébredő erő vette el, a rendezői feladatokat helyette Justin Linre bízták. Producerként azért közreműködött. Az előzetesben látjuk a szereplőket és különböző zavaros szituációkat, amikbe keverednek. Jó lesz ez.

A Star Trek Beyond az Egyesült Államokban július 22-én kerül mozikba. 2019-ben egy negyedik film is követi majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)