Hirdetés

Star Trek Beyond - fontos részleteket árult el a rendező

|

A Star Trek Beyond első trailerének bemutatása után értelemszerűen rengetegen kíváncsiak a filmre, akiknek néhányat érdekességet el is árult a rendező, Justin Lin.

Hirdetés

Bár a Star Wars-láz határokat nem ismerve tombol, azért a Star Trek Beyond első trailere is okot ad az izgalomra. Mivel a jövő júniusban érkező filmre érthetően rengetegen kíváncsiak, a rendezői szerepet J. J. Abramstől átvevő Justin Lin megosztott most pár információt a rajongókkal.

Szóba került például az előzetes is, amit Lin szerint nem volt egyszerű összerakni, hiszen egy kétórás film esszenciáját kellett másfél percbe sűríteniük. "Szerettem volna biztosra menni, hogy hűen bemutatja, próbáltunk bátrak lenni és néhány helyen kockázatot vállalni a filmmel. (...) Nem féltem megosztani, úgy érzem rengeteg izgalom vár majd mindenkire a két óra alatt és tényleg alaposan megismerhetitek majd a karaktereket. Remélem, a kaland is nagyszerű lesz" - mondta a rendező. Szóba került Krall, az Idris Elba által alakított főgonosz is, aki Lin szerint szintén kiválóan sikerült.

"Nagyon szeretem ezt a karaktert, mert nagyon hatásosan szembeszáll a Föderáció gondolkodásmódjával és filozófiájával (...) próbáltuk magunkévá tenni az ötletet, hogy ha a Föderáció elindul egy ötéves útra, nem csupán felfedezi, amerre jár, hanem próbála másoknak is bemutatni a saját világnézetét. Mit jelentene ez? Milyen következményei lennének? Úgy értem, ha megpróbálod terjeszteni a filozófiád, amiben hiszel és amit nagyszerűnek gondolsz, lesznek olyan érvek, amik ellentmondanak neked? (...) Azt hiszem, sikerült ezekkel is foglalkoznunk" - fejtette ki a rendező.

Krallról egyébként azt is megtudtuk, hogy nem Klingon, hanem az Enterprise felfedezőútja során felfedezett egyik fajhoz tartozik és nem csak a külseje lesz félelmetes. "Ha megnézitek, a támadás, ezek a hajók 40 láb hosszúak. És van belőlük vagy négyezer." Lin kitért arra is, hogy az új Star Wars-filmen dolgozó J. J. Abrams teljes kreatív szabadságot hagyott neki a Star Trek Beyond kapcsán, aminek a címe egyébként Simon Pegg fejéből pattant ki.

Mit gondoltok, elégedettek lehetünk majd a jövő júniusban debütáló Star Trek Beyonddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)