Hirdetés

Star Trek Beyond - az Enterprise pusztulásáról szól az új trailer

|

A Star Trek Beyond legújabb trailerének Rihanna friss dala ad egész sok lendületet, sokak számára mégsem ez lesz a legérdekesebb hallgatni való a trailerből.

Hirdetés

Érkezett egy harmadik, utolsó trailer is az itthon nagyjából egy hónap múlva bemutatkozó Star Trek: Mindenen túlhoz, amiben nem sok új képsor látható a második előzeteshez képest, viszont annál inkább érdemes meghallgatni ezt a videót, ha eddig nem láttátok a filmet.

Egyrészt mivel a múltkori klasszikus zenekari kíséret helyett a film hivatalos dala, Rihanna Sledgehammer című száma szól a trailer alatt, ami egészen más hangulatot kölcsönöz neki, másfelől pedig mivel az előzetes második fele alatt is egy új monológot hallhatunk. Ebben Kirk kapitány az Enterprise kapitányaként elmondott utolsó hajónap-bejegyzését hallhatjuk, amiből tisztán kiderül, hogy a Star Trek franchise legendás hajójának bizony annyi.

Mit gondoltok, Justin Lin rendezésében is egy sikeres Star Trek filmet kapunk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)