Hirdetés

Star Trek: Discovery - klasszikus karakterekkel erősít a 2. évad előzetese

|

Az új előzetes mellett azt is elárulták, hogy tényleg felbukkan a folytatásban egy legendás Star Trek karakter.

Hirdetés

Star Trek: Discovery elég megosztó lett, főleg a keményvonalas Star Trek-rajongók körében. Egyesek szerint pont efféle vérfrissítésre volt szüksége a Star Trek világának, mások viszont egyenesen a korábbi sorozatok meggyalázásaként tekintettek a Discoveryre. Nos, ha ti inkább azok közé tartoztok, akik kedvelték a szériát, akkor van egy remek hírünk, ugyanis a Comic-Con alkalmából befutott a második évad első előzetese. 

Hirdetés

A trailer legnagyobb durranása kétségtelenül Christopher Pike (Anson Mount), az Enterprise eredeti kapitányának szerepeltetése, aki egyértelműen a Discovery folytatásának egyik kulcsfigurája lesz. Láthattuk továbbá a kedvcsináló videóban Pike elsőtisztjét is, akit Rebecca Romijn alakít. Egyelőre nem mutatták meg őt nekünk az előzetesben, de Alex Kurtzman showrunner azért megígérte, hogy a Star Trek egyik leghíresebb szereplője, Spock is felbukkan majd az új évadban. Azt azonban még nem tudjuk, hogy ki kapta meg a leghíresebb vulkáni szerepét. 

A Star Trek: Discovery második évada valamikor 2019 elején érkezik, de előtte még megnézhetünk összesen négy kisfilmet is, amelyeket szeptembertől kezdenek el közzétenni. Az már biztos, hogy a nagyjából negyedórás rövidfilmek közül az egyik főhőse a Doug Jones által alakított Saru lesz.

Ti várjátok már a Star Trek: Discovery folytatását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)