Hirdetés

Star Trek: Discovery - megvan, ki játszhatja majd a második évad egyik legfontosabb karakterét

|

A Star Trek: Discovery első évadának záró képsorai után teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy ismert karakter nélkül el sem indulhatna a második szezon.

Hirdetés

Akik látták a Star Trek: Discovery utolsó epizódját, azok pontosan tudják, milyen váratlan fordulattal zárult az első évad. A többiek inkább gyorsan kezdjék el bepótolni a sorozatot a Netflixen, akik viszont már a második szezont várják, fontos információval gazdagodnak.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy ki alakítja majd Christopher Pike kapitányt, aki ugyebár a sorozat idejében még a legendás USS Enterprise csillaghajót irányította. A szerep pedig Anson Mountnál landolt. Őt legutóbb a Marvel Inhumans sorozatában láthattuk, aminél azért valljuk be, sokkal ígéretesebbnek tűnik a második Discovery évad. 

Fontos észben tartani, hogy az alkotók szerint bár az Enterprise fontos szerephez jut a következő szezonban, azért mégsem kerül ez a hajó a fókuszba, továbbra is a Discovery legénységéért izgulhatunk majd. A készítők ígéretei szerint a második évadban sok kérdésünkre választ kapunk, és végre pontosan elhelyezhetjük majd az új sorozatot a nagy Star Trek kánonban is. Erre valamikor jövőre kerülhet sor, ugyanis az új részek csak 2019-ben érkeznek. 

Ti várjátok már a Star Trek: Discovery folytatását? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)