Hirdetés

Star Trek: Discovery - a Harry Potter filmek egyik veteránja is csatlakozott

|

Alakul a Star Trek-sorozat szereplői gárdája, újabb rutinos névvel erősítették a csapatot.

Hirdetés

Még tavaly év végén derült ki, hogy a Star Trek: Discovery sorozat főszereplője nem egy kapitány, hanem egy parancsnokhelyettes lesz. Ezúttal viszont végre az is biztossá vált, hogy ki alakítja majd a USS Discovery hajó kapitányát, Captain Lorcát.

Korábban már megtudtuk, hogy Michelle Yeoh is egy kapitányt fog játszani, de a címszereplő hajó első embere mégsem ő, hanem a Harry Potter filmek Lucius Malfoy-a, Jason Isaacs lesz. Isaacs a sorozatok világában is elég tapasztalt, legutóbb a Netflixen futó The OA főgonoszát alakította.

A All Accessre és a Netflixre érkező 13 epizódos első évadra ugyan még a legutóbbi halasztás miatt várni kell legalább nyárig (sőt akár őszig is), de a rendhagyó alapötlet és a főbb szereplők kiléte bizakodásra adhatnak okot.

Ti örültök az új szereplő kilétének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)