Hirdetés

Star Trek: Discovery - megvan a premier pontos ideje

|

Nagyjából egy évvel az eredetileg tervezett premier után fog véget érni a Star Trek: Discovery első évada, ami a legfrissebb terveknek megfelelően ősszel indul útjára.

Hirdetés

Eredetileg idén januárban került volna a CBS adásába a Star Trek: Discovery, de a színfalak mögötti nehézségek alaposan elcsúsztatták a premiert. A csatorna viszont most elárulta, mikor mutatkozik be az új széria.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy a készítők némileg sietnek a Star Trek: Discovery kiadásával, ezzel kompenzálva a csúszást. Legalábbis erről árulkodik, hogy az első évadot két részre bontották: a legelső epizód szeptember 24-én vasárnap este debütál, ezt követően minden hét végén kapunk egy-egy új részt egészen november 5-éig. Csak 2018 januárban érkezik meg az első évad második fele, ami azért némi aggodalomra ad okot. A CBS feje persze fogadkozik, hogy a Star Trek esetében inkább halasztottak, mint hogy nem megfelelő minőségű sorozatot adjanak ki. Hogy mennyire volt igaza, az szeptemberben kiderül.

Nektek mekkora elvárásaitok vannak a Discovery felé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)