Hirdetés

Star Trek: Discovery 2. évad - azonnal elindult a teóriagyártás az első képek alapján

|

A keményvonalas Star Trek-rajongókat komolyan megosztotta a sorozat, a folytatás pedig még több váratlan fordulatot ígér - legalábbis erre következtethetünk a nemrég érkezett első két hivatalos fotó miatt.

Hirdetés

Idén februárban ért véget a Star Trek: Discovery első szezonja, a második évadra pedig egyelőre nem tudni, mennyit kell várnunk, de az biztos, hogy csak 2019 folyamán startolhat el a folytatás. Most persze kár is még előzetesekre számítani, de hála az Entertainment Weeklynek két fotót már tudunk nektek mutatni. Vigyázat, az első évad zárásával kapcsolatban spoilerek következnek, szóval csak akkor olvassatok tovább, ha ezzel nincs gondotok! 

Hirdetés

Az első képen rögtön a Discovery főszereplője, Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) látható egy űrhajón, a fotó az avatatlan szemeknek valószínűleg nem is mond ennél többet. A Entertainment Weekly szerint azonban ez bizony nem más, mint a legendás Enterprise csillaghajó, ami ugyebár az előző szezon záró képsoraiban is megjelenik. A Trek-szakértők egy korábban közzétett forgatási videó alapján azt feltételezik, ebben a jelenetben éppen a hajó 3F kabinja felé tarthat Burnham, ami mostohatestvére, vagyis Spock szobája. 

A második fotón a saurian faj egyik tagja mutatja meg, hogyan képzelték el a sorozat jelmeztervezői ezeket a ritkán szerepeltetett lényeket - sauriannal egyébként az 1979-ben készített első Star Trek moziban is találkoztunk. A jelek szerint egy tudományos tisztet köszönthetünk a saurian személyében, akit Linusnak hívnak.

Ti várjátok már a Star Trek: Discovery második évadának premierjét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)