Hirdetés

Star Trek: Discovery - csúszik az új sorozat

|

Nem túl jó hír azoknak, akik már nagyon várják a legújabb Star Trek sorozatot, hogy késni fog a premier. Mindezt azonban azért teszik, hogy a Discovery méltó legyen elődjeihez.

Hirdetés

A Comic Conon bejelentett és rettentően várt Star Trek: Discovery sorozatról időközben pár információt is megtudhattunk, most viszont a CBS vezetői arról számoltak be, hogy a készítők időt kértek még, így az eredetileg 2017 elejére tervezett megjelenést eltolják.

Az újonnan érkező Discovery vállán az egész Star Trek örökség nyugszik, emellett rengeteg elvárásnak is meg kell felelnie. A Star Trek régi rajongói mellett, egy újabb generáció érdeklődését is meg kell nyernie, így a sorozat készítői úgy gondolták, hogy az utómunkához még több időre van szükségük. Szerintük így a lehető legjobb Star Trek élményt tudják majd nyújtani az embereknek. Mindezek tudatában a májusban tervezett megjelenés elfogadhatónak tűnik.

A készítők hozzátették, hogy nem akarnak semmit elsietni és a finomabb részleteket is szeretnék még átnézni. Alex Kurtzman és Bryan Fuller, a sorozat producerei a következőket mondta a csúszás kapcsán:

"Visszahozni a Star Treket a televízióra egyben felelősség és küldetés. Hozzá akarjuk kötni a meglévő rajongókat és az újonnan érkezőket is a sorozathoz, ami a képzeletünket táplálta gyerekkorunk óta."

Arról is meséltek az alkotók, hogy nagyban álmodnak és nem szeretnék, hogy a különféle igények vagy a megjelenési dátum hatással lenne a minőségre. A CBS-nél rábólintottak arra, hogy a Star Trek sorozat a legjobbat érdemli, így azalatt a pár hónap alatt amivel most eltolták a megjelenést, bőven lesz lehetőség arra, hogy olyat adjanak ki a kezeik közül, amire büszkék lesznek az alkotók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)