Hirdetés

Megjött az új Star Trek: Discovery trailer

|

A legfrissebb Star Trek trailer egy picit ütősebb, mint amilyen az első ízelítő volt.

Hirdetés

Ha az előző Star Trek: Discovery trailer hangulata nem kapott el, akkor érdemes lesz ezt is megnézned. Az új előzetes kicsit közelebb áll ahhoz, amire számítunk a sorozattól, és picit többet is mutat a Discovery legénységéből.

A sorozatot a CBS készíti, így Amerikában és Kanadában ők tűzik majd műsorra, és saját előfizetéses szolgáltatásukon, a CBS All Accessen keresztül lehet majd megtekinteni. Az említett régiókon kívül a Netflix kezeli majd a terjesztést, ezért van rajta az ő logójuk a trailereken.

A Star Trek: Discovery első epizódja szeptember 25-én lesz megtekinthető, onnantól pedig hetente jönnek majd az új részek, egészen november 5-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)