Hirdetés

Star Trek: Discovery - az új trailerben először láthatjuk a karaktereket

|

A CBS új sorozatában tíz évvel járunk Spock, Kirk és az Enterprise előtt. Közel hárompercnyi ízelítőt kaptunk a Star Trek: Discoveryből, és akár fanok vagytok, akár nem, érdemes megnézni.

Hirdetés

Míg videojátékos fronton a Star Trek Online és a Star Trek: Bridge Crew élvezhették a reflektorfényt mostanság, addig Hollywood J.J. Abrams Star Trek szériájára gyúrt rá jobban. A filmekben Abramsék egy új idővonalat teremtettek, amely megőrizte a sorozat örökségét, mégis új irányba indult. 

Hirdetés

Star Trek 4 elkészülésére egyelőre nincs garancia, de addig sem maradnak hoppon a széria kedvelői, ugyanis a CBS ősszel tűzi műsorára a Star Trek: Discovery sorozatot, amelyben tíz évvel Spockék előtt kalandozik a címszereplő űrhajó legénysége, méghozzá a Harry Potter filmekből is ismert Jason Isaacs vezetésével (valamint többek között Michelle Yeoh,Doug Jones, és a The Walking Deadből átköltöző Sonequa Martin-Green szereplésével). A legújabb kedvcsinálóban van minden, nézzétek csak: 

A Bryan Fuller (Hannibal, Amerikai istenek, Star Trek: Voyager) és Alex Kurtzman (Hawaii Five-0, Az Álmosvölgy legendája, A rejtély) által megálmodott Star Trek: Discovery premierje ősszel várható a CBS csatornán. Mit gondoltok a trailer alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)