Hirdetés

Star Trek: Discovery - biztatóak az első vélemények

|

Pár napot még várnunk kell a legújabb Star Trek sorozat premierjéig, egyes szerencsések azonban látták már a Discovery nyitányát.

Hirdetés

Sokáig húzódott az új Star Trek sorozat, vagyis a Discovery bemutatója, de a többszöri csúszás után végre már valóban csak pár nap választ el bennünket a premiertől. Nekünk még szeptember 24-is várnunk kell, de a nálunk szerencsésebbek már tudják, milyen lesz az új széria első két része.

Hirdetés

A Star Trek: Discovery első két epizódját vetítették le Hollywoodban a kiváltságosoknak tegnap éjjel, a nézők pedig ahogy az várható volt, nem titkolóztak: egyből megjelentek rövid vélemények a közösségi oldalakon. Sokan tartottak attól, hogy a Discovery csak címében lesz Star Trek sorozat, és a látvány illetve a pörgős akció oltárán a készítők feláldozzák az összes fontos alkotóelemet, amiket imádnak a rajongók. A jelek szerint azonban erről szó sincs, szinte kivétel nélkül csak áradoznak a sorozatról az első tweetek:

A Star Trek: Discovery szeptember 24-től lesz elérhető a CBS All Access és a Netflix előfizetők számára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)