Hirdetés

Ilyen a Star Trek 50. születésnapjára készült különleges sör

|

A Shmaltz sörgyár egy különleges itallal várja az eredeti sorozat rajongóit. A Star Trek sör ünnepi nedű.

Hirdetés

Lehet, hogy fel sem tűnt nektek miközben néztétek a sorozatot, de a Star Trek szériákban szép hagyománya van a lerészegedésnek. Úgy néz ki, hogy a jövő embere felhagyott a rasszizmussal, a szexizmussal, a háborúval, de a poharat nem bírta letenni.

A Shmaltz sörgyár éppen ezért gondolta tökéletes terméknek a Star Trek eredeti sorozatának 50-es évfordulójára készített sört.

A "Star Trek Golden Anniversary Ale: The Trouble With Tribbles" először a Star Trek Beyond premier vetítésén lesz megkóstolható, az IMAX Embarcadero Marina Parkban július 20-án. A következő állomás a San Diego Comic-con lesz július 21 és 24 között. Sajnos arról nincs infó, hogy hozzánk kerülhet-e belőle, de biztos sokan vevők lennének rá.

Ez egy emberibb ital, emberibb korokra (nem vagyok részeg, esküszöm). Kinek mennyire jön be a Star Trek sör?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)