Hirdetés

Sötétségben - Star Trek - R2-D2 is szerepelt benne

|

A kis droid megint eltévedt, most az Enterprise fedélzetén bukkant fel. Vagyis majdnem a fedélzeten.

Hirdetés

Már a 2009-es Star Trekben is elrejtettek a készítők egy easter egget, ami mosolyt csalt a rajongók arcára.
 

Ugye ti is látjátok a fehér nyíllal jelölt kis űrtörmeléket? Ez bizony R2-D2, a Csillagok Háborúja filmek szeretnivaló droidja. 

Felbukkanása után a rajongók minden erejükkel azon voltak, hogy a Sötétségben - Star Trekben is megkeressék, hol bukkan fel, és miután megjelent a film DVD-s és Blu-Ray kiadása, nem volt nehéz dolguk. Körülbelül 1 óra 17 percnél kell megállítani a videót, amikor a Vengeance lyukat lő az Enterprise-ba. Számos egyéb mellett R2-D2 is kirepül a hajóból. Biztos, hogy a következő filmbe is bekerül majd, de vajon a Star Wars VII-ben lesz valami utalás a „rivális” sci-fi sorozatra? Egy Enterprise makett valaki asztalán esetleg? Vicces lenne.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)