Hirdetés

Star Trek: Lower Decks - animációs vígjátéksorozat készül

|

A Rick és Morty egyik írója készíti a szériát, melyből azonnal két évadot rendeltek be.

Hirdetés

A Star Trek: Discovery megosztotta a rajongókat, de elég érdeklődőt vonzott ahhoz, hogy januárban visszatérhessen egy újabb évaddal.

Hirdetés

A CBS a saját streaming szolgáltatására, az All Accessre szeretne további Star Trek szériákat gyártani, pletykák szerint Alex Kurtzman összesen négy sorozatra kötött megállapodást. Ezek egyike lesz a Lower Decks, melyet Mike McMahan, a Rick és Morty író-producere készít. A középpontban a flotta egyik legkevésbé fontos hajójának legénysége áll majd, akik félórás epizódok során keverednek mindenféle kalandokba. Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth és Katie Krentz vezető producerekként közreműködnek.

Egy másik a Picard kapitányos széria, melyet még a nyáron jelentettek be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)