Hirdetés

Reboot lehet a következő Star Trek film

|

Noah Hawley a saját vízióját szeretné megvalósítani a következő mozival, ami nem szükségszerűen jelenti az előző részek folytatását.

Hirdetés

Egy ideje szállingóznak a hírek a Star Trek széria felől, ennek ellenére igen keveset tudunk arról, hogy pontosan mire számíthatunk a következő mozitól. Jelenleg úgy fest, hogy párhuzamosan két film előkészületei is zajlanak, melyek közül az egyik Quentin Tarantino, a másik pedig Noah Hawley keze munkáját dicsérné. Az előbbi sorsa egyelőre bizonytalan, hiszen a kultikus rendező hezitál a maradást illetően, viszont utóbbi helye biztosnak tűnik; az viszont már kevésbé, hogy milyen történetet szeretne elmesélni.

Hirdetés

A legtöbben biztosra vették, hogy Hawley rendezi majd meg azt a filmet, mely továbbviszi a Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana és Simon Pegg szereplésével készült vonalat, viszont a rendező legutóbbi kijelentése alapján ez még közel sincs kőbe vésve:

"Megvannak a saját terveim a Star Trekkel. [...] A Star Trek a felfedezésről szól és az emberiségről amikor a legjobb formáját hozza; a sokszínűségről és a kreatív problémamegoldásról. [...] Számomra az a fontos, hogy szerepeltessem ezeket az elemeket a filmben. Nem szükségszerűen találom érdekesnek önmagában az akciót, hacsak nem áll mögötte egy fontos történet. Ez még csak a korai fázis, még mindig tárgyalok a Paramounttal, valamint meg kell írnom a forgatókönyvet."

Ezt támasztja alá, hogy a Scottyt játszó Simon Pegg azt nyilatkozta, egyáltalán nem biztos, hogy Hawley verziója szükségszerűen a Star Trek 4 lesz.

Ti milyen iránynak örülnétek a következő Star Trek filmnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)