Hirdetés

Patrick Stewart visszatér Jean-Luc Picard kapitányként

|

A legújabb Star Trek sorozat Az új nemzedék folytatása lesz, Picard kapitány életének következő szakaszát meséli el.

Hirdetés

Júniusban érkezett a hír, hogy 25 millió dolláros, 5 évre szóló egyezséget kötött a Star Trek: Discovery showrunnere, Alex Kurtzman és a CBS csatorna. A megállapodás értelmében pedig elvileg öt új Star Trek sorozat is készül. Már akkor tudni vélték a bennfentesek, hogy az egyik ilyen szériában Sir Patrick Stewart visszatérhet Jean-Luc Picard kapitányként. Nos, hatalmas szerencsénkre nekik igazuk lett. 

Hirdetés

Variety ugyanis most arról számolt be, hogy hivatalosan is bejelentették az említett sorozatot. A nagy leleplezésre a Las Vegasban megrendezett Star Trek találkozón került sor, ahol közösen lépett a pódiumra Alex Kurtzman és Patrick Stewart. Mondanom sem kell, hatalmas ováció fogadta a legendás színészt, mikor feltűnt a rendezvény színpadán, ennél pedig csak akkor lett még nagyobb az öröm, mikor kimondta, Picard visszatér. Erről egy felvételt is tudunk mutatni. 

Stewart később saját Facebook oldalán részletesen is írt arról, hogy korábban azt hitte, 2002-es utolsó Star Trek mozifilmje után már biztosan nem tér vissza ebbe az univerzumba, így most őt is nagy meglepetésként érte, hogy felkérték a folytatásra. Elmondása alapján nagyon örömmel és izgalommal néz az új kihívások elébe. A Deadline magazin pedig arról számolt be, hogy az új Star Trek sorozat nem Az új nemzedék rebootja vagy egy előzmény lesz, hanem bizony egy igazi folytatás, ami a Star Trek egyik legkedveltebb kapitányának legfrissebb történeteit meséli el, Picard életének egy újabb korszakát ismerhetjük meg benne. 

Az új sorozat címét egyelőre még nem ismerjük, de az biztos, hogy a Discoveryhez hasonlóan a CBS All Access előfizetéses streaming szolgáltatáson (és valószínűleg ezzel egyidejűleg a Netflixen) debütál majd. Ezért a szériáért is Alex Kurtzman és gárdája felel. 

Ti örültök, hogy végre kapunk egy olyan Star Trek sorozatot, ami az eredeti történetfolyamot szövi tovább, ráadásul Jean-Luc Picard kapitány is szerepel benne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)