Hirdetés

Már az első epizód bemutatása előtt berendelték a Star Trek: Picard második évadát

|

A CBS nagyon bízik a sorozat sikerében és Patrick Stewart alakításában.

Hirdetés

Nem túl gyakori jelenség, hogy egy új sorozat második évadát már az első epizód debütálását megelőzően berendelik, de a jelek szerint a CBS máris többet akar látni a Star Trek: Picardból. Mi egyelőre szívesen látnánk belőle bármennyit, de szerencsére erre sem kell már olyan borzalmasan sokat várnunk. Addig esetleg lehet ismételni Az új nemzedéket.

Hirdetés

A sorozat főszereplője, a Patrick Stewart alakította Jean-Luc Picard mellett felbukkannak ismerős színészek a korábbi szériákból. Visszatér Jonathan Frakes, Jeri Ryan és Brent Spiner, és nem lenne meglepő, ha számos cameo jelenettel kedveskednének a régi rajongóknak.

A Deadline legfrissebb információi szerint a második évad az elsőhöz hasonlóan 10 epizódból fog állni, a gyártás pedig legkorábban jövő tavasszal fog kezdődni. A Star Trek: Picard első része 2020. január 23-án debütál.

Ti kíváncsiak vagytok az új Star Trek sorozatra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)