Hirdetés

Látványos trailerrel hangolódunk a Star Trek: Picard első évadára

|

Néhány nap múlva debütál a legújabb Star Trek spin-off sorozat, minek örömére újabb előzetest kaptunk.

Hirdetés

A CBS már tavaly év végén berendelte a Star Trek: Picard második évadát, és néhány nap múlva mi is láthatjuk, hogy miért bízik ennyire a sorozatban és Patrick Stewart alakításában a vállalat.

Hirdetés

A Star Trek: Picard, amelyben több korábbi Star Trek-szereplő is visszatér, január 23-án debütál, és ebből az alkalomból érkezett is egy hangulatos trailer. Mindent belepakoltak, ami kell, nincs hiány látványból, akcióból és drámai snittekből, sőt még a USS Enterprise-D is felbukkan. Nézzétek meg a kedvcsinálót ti is alább.

A Picard mellett a legutóbb információk szerint még további két Star Trek sorozat is készül a franchise rajongóinak legnagyobb örömére. 

A Star Trek: Picard január 24-től lesz elérhető hazánkban is a Prime Video kínálatában. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)