Hirdetés

Star Trek: Picard - elméletileg már készül a második évad

|

Még a sorozat első szezonját sem kaptuk meg, de a producer nemrég már a folytatásról beszélt.

Hirdetés

Jövő év elején debütál a Star Trek: Picard, amiben ismét Jean-Luc Picard szerepében láthatjuk majd Sir Patrick Stewartot. A jelek szerint pedig a CBS annyira bízik a széria sikerében, hogy már most berendelt egy újabb évadot.

Hirdetés

Alex Kurtzman, a sorozat producere a TrekCore-nak erősítette meg egy interjú során, hogy már folynak a második évad munkálatai, ami azért is érdekes, mert még az első sem jelent meg. Korábban a címszereplőt alakító színész is beszélt egy esetleges folytatásról. Stewart szavaiból akkor az derült ki, hogy a tervek szerint jövő márciusban már forgatni fogják a második évad jeleneteit.

A sorozat cselekménye egyébként a Star Trek - Nemezis eseményei után 20 évvel játszódik, és Picard mellett több régi szereplő is feltűnik majd benne, szóval előreláthatólag nagy sikere lesz a Star Trek-rajongók között.

A Star Trek: Picard első évada 2020. január 23-án érkezik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)