Hirdetés

Star Trek: Picard - megjött az új sorozat első kedvcsinálója

|

Megérkezett a legelső teaser a CBS szériájához, amiben Sir Patrick Stewart ismét Jean-Luc Picard bőrébe bújik.

Hirdetés

Több sorozatban, filmben és még videojátékban is találkozhattunk már a Star Trek izgalmas világával, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még kiaknázatlan lehetőség a sci-fi univerzumban. Hamarosan például folytatódik egy közkedvelt űrkapitány története, akivel bizony elég régen találkoztunk már.

Hirdetés

Először a Gene Roddenberry által megalkotott Star Trek: Az új nemzedékben szerepelt a Sir Patrick Stewart által megformált Jean-Luc Picard, aki a USS Enterprise hajón járta az űr végtelenjét. A karakter azóta több filmben is szerepelt, nemsokára pedig ismét egy sorozatban láthatjuk.

Az egyelőre titok, hogy pontosan milyen kalandokra indul Picard, de a jelek szerint ezúttal már nem a Csillagflotta tagjaként fogjuk viszontlátni. Stewart mellett egyébként még Alison Pill, Michelle Hurd, Evan Evagora, Isa Briones, Santiago Cabrera, valamint Harry Treadaway is szerepelni fognak a sorozatban. Kaptunk egy posztert is, elég jól néz ki.

Hivatalos premierdátumot egyelőre még nem kapott a Star Trek: Picard, de a tervek szerint még idén debütálhat. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)