Hirdetés

Tarantino Star Trek filmje olyan lesz, mint a Ponyvaregény az űrben

|

A Volt egyszer egy Hollywood után egy még különlegesebb filmet kaphatunk a zseniális rendezőtől.

Hirdetés

Augusztus 15-én mutatják be Quentin Tarantino kilencedik rendezését, a Volt egyszer egy Hollywoodot, amelyben a mester a 60-as évek Hollywoodját szeretné megidézni. Nem ez az egyetlen újdonság, ami miatt izgatottan várjuk a vele kapcsolatos híreket, ugyanis részt vesz a következő Star Trek munkálataiban is, amellyel kapcsolatban még mindig nem tudjuk, hogy ő fog-e a kamera mögé állni. Ha igen, akkor ez lesz az utolsó filmje rendezőként. 

Hirdetés

Tarantino most a Deadline-nak nyilatkozva árult el néhány érdekességet a projektről. Először is azt mondta, hogy még fogalma sincs, hogy megcsinálja-e vagy sem, viszont Mark L. Smith (A visszatérő, Overlord) remek forgatókönyvet írt hozzá, amely nagyon tetszik neki. Azt is kihangsúlyozta, hogy neheztel Simon Peggre, amiért úgy nyilatkozik a dolgokról, hogy valójában fogalma sincs, mi történik. Pegg azt találta egyszer mondani, hogy a koncepció nem olyan lesz, mint a Ponyvaregény az űrben, viszont Tarantino nevetve mondott ennek ellent, elmondása alapján ha ő csinálja meg, akkor de, pontosan ilyen lesz. Mikor olvasta a szkriptet, akkor érezte rajta a ponyvaregényes hatást, és még soha nem hallott olyan sci-firől, amiben benne lett volna ez. Pontosan ezért akarják elkészíteni, mert egyedülálló lenne ebből a szempontból. 

A nyilatkozat alapján helyet kaphatnak Tarantino Star Trek mozijában gengszterfilmekre jellemző elemek is, a film esetében pedig hasonlóan kell értelmezni az R-besorolást, mint ahogy az összes eddigi rendezésében láthattuk. Tarantino továbbá elmondta, hogy hatalmas rajongója a Star Treknek, legfőképpen William Shatner színészi teljesítménye miatt, de elismerte, hogy Chris Pine és Zachary Quinto is átkozottul jó munkát végeztek Kirk és Spock megformálásával. Arról persze nem nyilatkozott, hogy visszahozná-e őket. 

Ti örülnétek neki, ha Tarantino utolsó munkája egy Star Trek film lenne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)