Hirdetés

Készül a következő Star Trek film, Quentin Tarantino dolgozik rajta

|

Soha nem gondoltuk volna, hogy ez valaha megtörténik, de Tarantino tényleg Star Trek filmet rendez. Vajon káromkodás és vér is lesz benne?

Hirdetés

Az indokolatlan mennyiségű vért és szitokszót tartalmazó filmjeiről ismert rendező még szeptemberben jelezte, hogy szívesen foglalkozna a Star Trek univerzum bővítésével. Elmondta, a kedvence Az új nemzedék sorozat azon része volt, amiben a múltból érkező Enterprise megváltoztatta a történelmet.

Hirdetés

Később hozzátette, előbb rendezne Star Treket, mint Star Warst, és úgy tűnik, előbb is fog. Két CSI- és egy Vészhelyzet-epizódtól eltekintve csak saját filmjeivel foglalkozott eddig, de most lehetőséget kap arra, hogy J. J. Abrams produceri és írói segédletével olyan irányba vigye a Star Trek franchise-t, ahol ember még nem járt. A Paramount felügyeli a projektet. Ennél többet egyelőre nem tudni, de nagyon izgulunk, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)