Hirdetés

Tarantino kedvéért még Patrick Stewart is visszatérne a Star Trekhez

|

Sokan látnák szívesen ismét Jean-Luc Picard karakterét a Star Trek új feldolgozásaiban, és úgy tűnik, hogy Quentin Tarantino csatlakozásának hála ez meg is valósulhat.

Hirdetés

Ugyan J.J. Abrams Star Trek filmjei nem mindenkinek jöttek be, kétség kívül új rajongókat szerzett a szériának a 2009-ben útjára indult új vonal. Érdekes fordulatot hozhat Quentin Tarantino csatlakozása a projekthez, akinek hála a franchise egy nagy öregje is visszatérhet.

Hirdetés

Hollywood Reporternek adott interjújában Patrick Stewart vetette fel, hogy szívesen dolgozna a legendás rendezővel.

"Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, »Leszel még Jean-Luc Picard?« És nem gondolom, hogy ez lehetetlen volna, vannak módjai, ahogy elképzelhetőnek tartom. (...) De az egyik álmom, hogy Tarantinóval dolgozhassak."

"Annyira csodálom a munkásságát és nagy örömömre válna, ha egy Tarantino-filmben szerepelhetnék. Szóval ha csinál valamit a Star Trekkel és volna rá lehetőség, hogy a drága öreg Jean-Luc feltűnjön benne és együtt dolgozhatnák Tarantino úrral, azt a lehetőséget megragadnám"

- mondta a színész.

Mi biztosan jobban örülnénk ennek, mint az Emoji-film-beli szerepének. Na jó, annál mindennek jobban örülnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)