Hirdetés

Simon Pegg szerint több Star Trek film is tervben van

|

Ugyan egyelőre még nem biztos, hogy pontosan mikor játszódnak a filmek, de a stúdió nem engedte el a széria kezét.

Hirdetés

A Star Trek filmek körül igen nagy huzavona alakult ki az utóbbi években, és egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a projektek környékén dolgozó különböző alkotóktól. Ez a képzavar azért alakulhatott ki, mert a jelek szerint párhuzamosan több filmet is futtat a Paramount Pictures, melyek a kultikus sci-fi univerzum különböző időszakaira koncentrálhatnak.

Hirdetés

A legnagyobb érdeklődés egyértelműen Quentin Tarantino moziját övezte, ám legutóbb maga a legendás rendező nyilatkozott úgy, hogy valószínűleg lelép a projekttől. Emellett a korábbi filmek szereplőgárdájával és Noah Hawley rendezésében is készül egy mozi, mely ott veszi fel a fonalat, ahol a 2016-os Star Trek: Mindenen túl abbahagyta. Simon Pegg, aki az Enterprise kedvenc gépészét, Scottyt játszotta a legutóbbi filmekben, valamint forgatókönyvíróként is részt vett a munkálatokban, most azt nyilatkozta, hogy több filmes terv fut párhuzamosan, így ne lepődjünk meg ha eltérő információk csordogálnak a franchise-ról. 

Pegg azt is elmondta, hogy még Tarantino filmje is az asztalon van, és ha ő vissza is lép, a munkálatokat másik rendezővel is meg tudják valósítani a tervei alapján. Mindemellett egy időutazós szál sem elképzelhetetlen, melyben Chris Hemsworth is visszatérhet, mint a Chris Pine által megformált James T. Kirk kapitány apja.

Ti milyen folytatásnak örülnétek a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)