Hirdetés

Hamarosan indul a Star Trek 4 forgatása

|

Hosszas késés után végre úgy néz ki, hogy tényleg beindulnak a munkálatok a Star Trek 4 körül.

Hirdetés

A That Hashtag Show jelentése szerint az új vonalas Star Trek filmsorozat következő felvonásának forgatása 2019. elején kezdődik. A rendező, S. J. Clarkson jelenleg még két színészt keres a főbb szerepekhez.

Hirdetés

A jelentés szerint 45 és 60 közötti női színészeket keresnek, de eközben már tárgyalnak a The Walking Deadből ismert Danai Gurirával is. A két szereplő közül egyébként egyik a sztori nemezise lesz, míg a másik a hősök csapatát erősíti majd.

S. J. Clarkson folytatása egyébként a 2009-es Star Trek film folytatása lesz, tehát a Kelvin idővonal része. A széria kapott hideget-meleget, de a stúdió nem mond le róla, így biztosan fogjuk látni a negyedik epizódot is, aminek mi például örülünk azért. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)