Hirdetés

Star Trek sorozat - sok újdonságot ígér az első teaser

|

Megkapta első kedvcsináló videóját a 2017-ben érkező új Star Trek sorozat.

Hirdetés

A legújabb Star Trek mozi, vagyis a Star Trek Beyond premierje után fél évvel kerül majd először adásba a CBS csatorna új sorozata. Azt már tudjuk, hogy az új Star Trek széria az eredeti idővonalhoz tér vissza, most pedig a készítők közzétették az első teaser anyagot is.

A közel egy perces videón ugyan csak az űrben pásztázik a kamera (ami nem is csoda, hiszen a forgatás még nem kezdődött el), de így is sokat ígér a rövid előzetes. Mialatt felcsendülnek a klasszikus Star Trek dallamok és előtűnik a jól ismert logó, az "új legénységek", "új ellenfelek" és "új hősök" szavak villannak fel. Fent ti is megnézhetitek ezt a teasert.

A sorozat producere Twitteren hintette el azt az információt, mely szerint a videóban egy easter egget is elrejtettek. Ez alapján egyesek már tudni vélik, hogy egészen pontosan mikor játszódhat majd az új Star Trek sorozat. Ti rájöttetek, hogy mi lehet az?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)