Hirdetés

Szavazz: melyik Star Trek sorozat a kedvenced?

|

A legújabb Star Trek szériára sajnos a tervezettnél is többet kell várnunk. Addig is most kideríthetjük, hogy melyik volt a legnépszerűbb a korábbi sorozatok közül.

Hirdetés

Ahogy arról ma beszámoltunk, a készítők nem tudják tartani a premier tervezett dátumát a Star Trek: Discovery esetében. A csúszás miatt ugyan mi is szomorkodunk, de bízzunk benne, hogy az extra időnek hála még tökéletesebbre csiszolják majd a Star Trek kánon legújabb fejezetét.

A Star Trek sorozatot története pedig már igencsak hosszú múltra tekint vissza, hiszen az első epizód még 1966-ban került a képernyőkre. Később ugyebár a Star Wars filmek sikerének hatására áttértek a nagyfilmek gyártására, de a 80-as évektől kezdve újra folyamatosan érkeztek a Star Trek sorozatok, melyek az Enterprise zárásáig lényegében egymást követték. 

Most arra a kérdésre keressük a választ, hogy ezek közül nektek melyik volt a szívetek csücske.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)