Hirdetés

Egy kanadai múzeumba költözik a Star Trek világa

|

Egy teljesen interaktív programot indít az Ottawa városában található Kanada Repüléstörténeti Múzeum, aminek az a célja, hogy minél több gyermek érdeklődését felkeltsék a matematika és a tudomány iránt.

Hirdetés

Mellesleg az egész Star Trek tematikájú lesz. Ez azért nem biztos, hogy csak a legkisebbeknek kelti fel a figyelmét. 

A múzeum 2016. május 20-án fogja elindítani a "Starfleet Academy Experience" névre keresztelt programot, ami tulajdonképpen a Star Trek filmekben látott technológiákat összemossa a napjainkban használt dolgokkal. A részvevők fiatal kadétok lesznek, akik végigzongorázzák a kiképzést, tanulhatnak a mérnöki és gyógyászati tudományágakról, valamint flörtölhetnek a Star Trek univerzumban látott idegen lényekkel. A legjobban teljesítő kadétokat felküldik egy űrhajó fedélzetére, ahol egy szimulált küldetést kell majd teljesíteniük, ennek a tervezetét Kobayashi Maru fogja elkészíteni. 

Ti részt vennétek benne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)