Hirdetés

Tarantino megszólalt a Star Trek filmje kapcsán

|

A rendező korábban már megszellőztette, hogy eltávolodik a film munkálataitól, most pedig tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés

Aki már elvesztette a fonalat, hogy pontosan milyen Star Trek filmekre és sorozatokra lehet számítani a jövőben, azt egyáltalán nem hibáztatjuk, hiszen a nyilatkozatok kissé kaotikus képet festenek. A helyzet jelenleg úgy áll, hogy két mozi is készülőben van: az egyiket  Noah Hawley rendezi és írja, a másik pedig a sokat pletykált Tarantino-féle mozi. A Volt egyszer egy Hollywood rendezője már korábban jelezte, hogy kihátrál a projekt mögül, most pedig végre meg is erősítette ezt. 

Hirdetés

Tarantinónak igen határozott elképzelései vannak arról, hogy meddig szeretné űzni az ipart, és legutóbb arra utalgatott, hogy még egy filmet akar készíteni, mielőtt nyugdíjba vonul. Akkor azt is jelezte, hogy eltávolodott a Star Trek filmtől, bár erről még nem beszélt a kiadóval. Egy újabb interjúban elmondta, hogy ezt a mozit A visszatérő forgatókönyvéért is felelős Mark L. Smith írja, de a rendezésért nem ő felel majd:

"Úgy gondolom, megcsinálhatják azt a mozit, de szerintem nem én rendezem majd. Ez egy remek ötlet. Mindenképp meg kéne csinálják, én pedig boldogan visszatérek, hogy néhány tanácsot adjak az első nyers vágáshoz."

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi az a film, amiért otthagyta a Star Trek univerzumot, de előfordulhat, hogy egy újabb Kill Bill moziról van szó. 

Ti kit látnátok szívesen a rendezői székben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)