Hirdetés

Kirk kapitány következő hajója nem az űrbe, hanem a Bahamákra megy

|

Nem akármilyen hajóutat szervez a Star Trek világa köré egy cég a sorozat jogait birtokló CBS-szel. A hajón nem csupán a napsütést, hanem a Star Trek-sorozatok sztárjainak társaságát is élvezhetik majd, akiknek sikerül helyet szerezniük.

Hirdetés

2017-ben ünnepli a Star Trek-sorozat ötvenedik évfordulóját a CBS, amire valószínűleg komoly programokkal készül a jogokat birtokló cég. Ezek közül egyet már most lelepleztek, de nagy valószínűséggel a Star Trek hajókörútról már most lemaradtunk, ugyanis a széleskörű bejelentés előtt két héttel lefoglalták az összes kabin háromnegyedét.

Egy cég, ami kifejezetten az ilyen hajóutak szervezésére szakosodott, egy 2200 rajongó befogadására alkalmas hajót alakít át, ahol megépítik a filmek és a sorozatok legfontosabb helyszíneit, de a különböző klubok és bárok is tematikus átalakítást kapnak, és persze a személyzet is a Star Trekből vett egyenruhákba öltözik. A móka egy hasonló alapossággal kialakított privát szigeten folytatódik. A hatnapos körúton a sorozatok sztárjai közül is rengetegen ott lesznek, a legnagyobb név természetesen az eredeti sorozat Kirk kapitánya, William Shatner, aki önálló estet is tart majd. A többiek egészen változatos programokkal készülnek, például Denise Crosby, a Star Trek: Az új nemzedék Tasha Yar-ját alakító színésznő sztepptáncol, a Deep Space Nine Vic Fontaine-je, James Darren egy koncertet vezényel, a Voyager dokija, Robert Picardo pedig a népszerű amerikai kvízműsor, a Family Feud Star Trekes változatát játssza majd.

A 2017 januárjában esedékes hajóút során egyébként rengeteg más program is lesz, különböző versenyeken és bulikon felidézik majd a sorozatok legfontosabb pillanatait, de különböző előadásokon lesz szó a Star Trek tudományos, technológiai hátteréről, és a sorozatok társadalmi hatásáról is. Mindez persze nem olcsó mulatság, a legolcsóbb jegy 995 dollárba kerül fejenként (ami majdnem 280 ezer forint).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)