Hirdetés

Képregényben találkozik a Star Trek és az Aliens

|

Egy új képregényben kerül szembe egymással a sci-fi műfaj egyik legjobb legénysége és legveszélyesebb ragadozója.

Hirdetés

Rengetegen vannak, akik szerint a Star Trek: The Next Generation volt a legeslegjobb sci-fi sorozat, azt meg már mondani sem kell, hogy a Ridley Scott által megálmodott Alien mennyire meghatározó filmsorozata lett a sci-fi horror (és úgy általában véve a horror) műfajnak. A két ikon most egy új képregény sorozatban fog összetalálkozni.

A Dark Horse Comics és az IDW bejelentette, hogy jövőre együttes erővel fogják megjelentetni a Star Trek: The Next Generation vs. Aliens címen futó crossover minisorozatot. A történetet ugyanazok a szerzők fogják írni, akik korábban a hasonló Star Trek/Doctor Who keresztezésért is felelősek voltak, részleteket nem osztottak meg arról, hogy mire számíthatunk majd a sztoriban.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ti milyen fiktív univerzumokat kombinálnátok össze a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)