Hirdetés

A korábbi Star Trek-filmek írója és rendezője is dolgozik az új sorozaton

|

A CBS egy régi stábtagot is visszahozott az előkészületben lévő új Star Trek sorozathoz, ezúttal a korábbi részeken is íróként és rendezőként dolgozó Nicholas Meyer közreműködését jelentették be.

Hirdetés

Úgy tűnik, a CBS biztosra akar menni az új Star Trek sorozat sikerét illetően, így a lehető legjobb szakembereket gyűjti be a produkcióhoz. A showrunnerként leszerződtetett Bryan Fuller mellett egy korábban már bizonyított író-rendező visszatérését is bejelentette a csatorna.

"Örömünkre szolgál, hogy a Star Trek egyik legnagyszerűbb történetmesélője visszatér, ugyanis Nicholas Meyer is a Star Trek írói csapatának köreibe transzportált" - adta hírül egy közleményben a CBS. Meyer a Star Trek II: Khan haragja és a Star Trek VI: A nem ismert tartomány mozifilmek rendezője volt, míg utóbbihoz és a Star Trek IV: A hazatéréshez ő írta a forgatókönyvet is. Ezúttal az írói feladatok mellett tanácsadó producerként is részt vesz majd a munkában. A sorozat első része várhatóan 2017 elején mutatkozik be, de az egész évad kizárólag a CBS saját streamelő szolgáltatásán lesz elérhető.

Ti mit vártok az új Star Trek sorozattól? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)