Hirdetés

Két új Star Trek sorozat is érkezik és a Picard második évadát is megrendelték

|

A Picardot játszó Patrick Stewart abban is bizakodik, hogy a Star Trek: Az új nemzedék eredeti szereplői közül többen is visszatérnek majd.

Hirdetés

A Star Trek rajongóknak nem lehet okuk panaszra, ami a feléjük robogó filmek és sorozatok mennyiségét illeti. Egyes hírek szerint két Star Trek mozi is kezd formát ölteni, mindemellett hamarosan elstartol a Star Trek: Picard, amely Patrick Stewart főszereplésével mutatja be az ikonikus kapitány öregkori kalandjait. A stúdiónak a jelek szerint annyira tetszik az első évad, hogy egyből berendelte a következőt is.

Hirdetés

Még január 23-ig kell várjunk, hogy meglássuk milyen történeteket tartogat még számunkra Picard kapitány élete, a sorozatban pedig a Star Trek: Az új nemzedék rengeteg ismert szereplője feltűnik majd. A Television Critics Association rendezvényén jelentették be az alkotók, hogy már aláírtak a második szezonra is, Patrick Stewart pedig azt reméli, hogy a továbbiakban még több ismerős arccal találkozhatunk. 

A TCA-n arról is beszéltek a Star Trek franchise producerei, hogy ezen felül még két sorozaton folynak a munkálatok. Ezekről egyelőre még semmit nem tudunk, de sokan azt remélik, hogy az egyik a Star Trek: Discovery-ben feltűnő Pike kapitány és Spock történetének folytatása lehet. 

Szerintetek milyen irányba kéne elinduljanak az új sorozatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)