Hirdetés

Végre elkészült a Star Trek univerzum eseményeinek hivatalos időrendi sorrendje

|

Picit még hiányos a videó, de ez mindössze azért van, mert egyelőre csak az első részt kaptuk meg.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga annak, aki naprakész szeretne lenni a Star Trek sci-fi világában zajló, illetve már lezajlott eseményekkel, hiszen számos sorozatot, filmet és egyéb produktumot kell átböngésznie ahhoz, hogy teljes képet kapjon az eseményekről. Azonban most itt egy kompakt megoldás, ami segíthet eligazodni az univerzumban.

Hirdetés

A Star Trek hivatalos weboldala egy videóban prezentálta nekünk a sci-fi franchise fontosabb eseményeit, ráadásul mindezt időrendi sorrendbe állítva, így elég jól átláthatjuk, mi mikor történt. A készítők még a Kelvin idősíkot is felrajzolták, ami ugyebár a három legfrissebb, alternatív világban játszódó Star Trek-filmet tartalmazza. Fontos megemlíteni, hogy ez csak a videó első része, így még egy kicsit hiányos az ábra, de azért így is sokat segíthet az eligazodásban.

Alább kaphattok egy kis ízelítőt a videóból, a teljes anyagot pedig itt találjátok meg.

Ti mennyire követitek a Star Trek történéseit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)