Hirdetés

Star Trek: Voyager dokumentumfilm készül, az ízelítőt minden rajongónak látnia kell

|

A Star Trek: Voyager kulisszatitkait kiteregető To the Journey közösségi finanszírozással valósul meg.

Hirdetés

Újabban ismét felpezsdült az élet az egyik legrégebbi, még ma is folyamatosan bővülő sci-fi franchise, a Star Trek körül. Először is négytagúvá bővül a rebootként értelmezhető Kelvin idővonal mozifilmjeinek listája, ám eközben a tévében, pontosabban a streaming platformokon sincs megállás. Berendelték a Star Trek: Discovery ötödik évadát, és a Star Trek: Picard is futhat még egy harmadik kört, mielőtt lezárnák a címszereplő Jean-Luc Picard történetét, továbbá készülhetünk a Star Trek: Strange New Worlds érkeztére is, amelyhez már megtalálták az ifjú James T. Kirköt alakító színészt.

Annak pedig, aki inkább animációs formában fogyasztana Star Trek témájú tartalmakat, a felnőtteknek szánt Star Trek: Lower Decks és a gyerekeket megcélzó Star Trek: Prodigy jelenti a választékot. Emellett pedig végre épkézlábnak tűnő videojátékot is kapunk a Star Trek: Resurgence képében.

Hirdetés

Meglehet, az új filmek és sorozatok nincsenek minden rajongó ínyére, abban valószínűleg a kezdettől fogva kitartó hívek és az űrszekerekre csak a menet közben, esetleg épp a közelmúltban felkapaszkodó újoncok is egyetértenek, hogy a franchise jövőjének biztosításán túl örökségének megőrzése és ápolása is kiemelkedő fontossággal bír.

Emiatt is örömteli, hogy a közösség által összeadott 1,2 millió dollárból ugyanaz a stáb, amelyik 2018-ban tető alá hozta What's Left Behind címmel a Star Trek: Deep Space Nine dokumentumfilmet, most a Star Trek: Voyagerrel teszi ugyanezt. Az egyelőre megjelenési dátum nélküli To the Journey erősségének azok az interjúk ígérkeznek, amelyeket az 1995 és 2001 között futott, hét évadot megélt sorozat alkotóival és színészeivel készítettek. A pár sorral feljebb megtekinthető ízelítőben megszólal Kate Mulgrew, Tim Russ, Garret Wang, Robert Beltran, Robert Duncan McNeill és Ethan Philis is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyébiránt kapunk egy másik Star Trek dokumentumfilmet is, valamikor ősszel, méghozzá a History Channel produkciójában. Ez utóbbi a The Center Seat címet kapta. 
 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)