Hirdetés

Még legalább 15 évig kapjuk az új Star Wars filmeket a Disneytől

|

Nem kell attól félnünk, hogy az új trilógia végeztével Star Wars nélkül maradunk. A Disneynek bőven vannak tervei a következő évekre.

Hirdetés

Bob Iger, a Disney igazgatója Kaliforniában beszélt a Scale: The Future of Tech and Entertainment konferencián, ahol elárulta terveiket a Star Wars franchise jövőjét illetően.

Azt már tudjuk, hogy az Episode VIII-ban nem fogják módosítani Carrie Fisher szerepét, és azt is, hogy Han Solo valódi neve is kiderülhet a következő sztoriból. Nem csak ennyi van azonban a Disney tarsolyában, a következő néhány évre már komoly terveik vannak.

Iger elárulta, hogy a következő másfél évtizedben szinte biztosan számíthatunk új Star Wars sztorikra. Arról nem beszélt, hogy a most futó trilógia szereplőivel folytatódik a kaland, vagy egészen új epizódokat dolgoznak fel, simán lehet, hogy mindkettő.

A Disneynek anno hasonlóan nagyívű tervei voltak a Marvel filmes univerzummal, így nem lennénk meglepődve, ha a Star Wars fronton is teljesíteni tudnák ezt az elsőre súlyosnak tűnő ígéretet. Már csak az a kérdés, hogy ezzel nem égetik-e ki a rajongókat, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy ettől jelentősen tartaniuk kellene.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)