Hirdetés

A Trónok harca alkotói dolgoznak a 2022-es Star Wars filmen

|

David Benioff és D.B. Weiss nem fog unatkozni a Trónok harca utolsó évadát követően sem, erről a Disney gondoskodik.

Hirdetés

Mint nemrég kiderült, a Disney pontosan három évre küldi el pihenni a Csillagok háborúja filmeket a Star Wars: Skywalker kora után, és csak 2022-ben érkezik meg a következő Star Wars mozi, amelyet 2024-ben és 2026-ban követ még két film. Ekkor még csak sejteni lehetett, hogy milyen mozikról lehet szó, most viszont Bob Iger, a Disney ügyvezető igazgatója konkretizálta a dolgot.

Hirdetés

Bob Iger nyilatkozatából ugyanis kiderült, hogy 2022-ben az az új Star Wars saga indul el, amelyet már a Trónok harca alkotópárosa, David Benioff és D.B. Weiss ír. Iger szerint már most is kemény munka zajlik az új projekt kapcsán, a stúdió mégis úgy gondolta, hogy szükség lesz három esztendőre ahhoz, hogy egyrészt szusszanjon mindenki (nyilván nem csak az alkotók, hanem a rajongók is), és a lehető legtökéletesebb formában készülhessen el az első olyan új film, ami már nem a Skywalker család sorsának alakulására fókuszál. 

Érdekes egyébként, hogy a Rian Johnson-féle Star Wars filmek kapcsán elég nagy a csend, a jelek szerint pedig csak 2026 után számíthatunk rájuk, ha egyáltalán valaha elkészülnek. Mivel a Star Wars és az Avatar mozik folyamatosan váltogatni fogják egymást az elkövetkező évek decembereiben, csak a 2027-es Avatar 5 után 2028-ban lehet érdemes egyáltalán számolni az első Johnson-féle Csillagok háborúja filmmel. Persze az is lehet, hogy a Trónok harca alkotói nem egyből egy trilógiának esnek neki (most kizárólag egy filmről beszélt Iger), szóval a csak a 2022-es filmért felelnek, a következő két bejelentett Star Wars mozit már bárki készítheti, akár Johnson is.

Ti várjátok, hogy végre David Benioff és D.B. Weiss szállítsa a következő Star Wars mozit vagy a Trónok harca utolsó évada inkább óvatosságra int benneteket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)