Hirdetés

Ez a rajongói Star Wars Episode III egyszerre vicces és borzalmas

|

Tim Hoekstra és haverjai úgy döntöttek, hogy a nappaliban, az autójuk hátsó ülésén, és egy parton újraforgatják az egész Sithek bosszúját.

Hirdetés

Nem tudjuk hirtelen eldönteni, hogy direkt lett-e paródia ez a Star Wars III feldolgozás, de az biztos, hogy Tim Hoekstra és haverjai nagyon jól érezték magukat a forgatáson. A srácok újracsinálták az egész filmet a lehető legolcsóbb játékokkal és néhány papír álarccal.

Érdemes lehet végignézni az egészet, mert ugyan nem egy aranyszoborra pályáztak vele a srácok, az őszinte jókedvük és rajongásuk annyira szórakoztató, hogy ténylegesen élvezhetővé válik az egyébként borzalmas demake. Már csak abban reménykedünk, hogy valamelyik hiperaktív jogvédő nem száll rá az anyagra.

Ha másért nem, legalább a mémmé vált "highground" részért pörgessetek bele az anyagba.

Itt szeretnénk megköszönni a csapatnak a munkáját, és hogy feltették az egészet YouTube-ra. Mi már tudjuk mit nézünk ma este.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)