Hirdetés

Star Wars IX - olyan hosszú lesz, hogy két részre vágják?

|

Elképzelhető, hogy a Bosszúállók receptjét követve az új Star Wars trilógia zárása is két részletben érkezik a mozikba.

Hirdetés

Olyan híresztelések szivárogtak ki a Lucasfilm háza tájáról, amelyek szerint J.J. Abrams és csapata a Csillagok háborúja eddigi leghosszabb epizódját készíti jelenleg, ami lehetséges, végül annyira elnyúlik, hogy csak két filmre szétszedve lesznek képesek bemutatni. 

Hirdetés

Minden szempontból mérföldkő lesz a kilencedik (és ha az említett pletyka igaz, akkor tizedik) Star Wars mozi, elvégre Han Solón kívül láthatjuk majd benne az összes fontosabb régi karaktert, akiktől jó eséllyel most veszünk végső búcsút - Luke Skywalker, Leia, Chewbacca, Lando Calrissian, C-3PO és R2-D2 sem marad ki. Természetesen az új szereplők is mind ott lesznek a lezárásban, illetve lehetett kósza híreket hallani Yoda, Obi-Wan, sőt Anakin Skywalker esetleges szerepeltetéséről is. 

Az utolsó epizódok két részre bontása egy ideje már az összes komolyabb filmes szériánál bevett szokás, elég csak az Alkonyatra, Az éhezők viadalára, a Harry Potter filmekre vagy épp a Bosszúállókra gondolni. Kérdés persze, hogy ez mennyire áll majd jól a Star Warsnak (ha tényleg meglépik a dolgot), mivel eddig markánsan külön lehetett választani az összes részt, ami a messzi messzi galaxisban játszódott. 

Szerintetek jó ötlet lenne kettévágni a következő Star Wars mozit? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)